Jeg er en kvinde på 47 år. Jeg startede med ZONETERAPI hos Ingelise Stokkeby, for lidt over 2 år siden. Hun hjalp mig med at løsne op for muskelinfiltrationer i nakke og skuldre, samt at få styr på mine hormon-svingninger i forbindelse med begyndende overgangsalder.

For et år siden fik jeg konstateret brystkræft, og fik fjernet bryst samt lymfer under armen.  I forbindelse med operation, samt kemo og strålebehandling, har ZONETERAPI hjulpet mig til at komme igennem forløbet, på den bedst tænkelige måde.

Jeg fik behandlinger så tæt på kemobehandlinger som muligt, samt 1 uge efter. Dette for at styrke mit immunforsvar, samt at mindske bivirkninger mest muligt.

Ingelise har samtidig været en god sparringspartner, som jeg har kunne drøfte følelser og dele en masse tanker med, igennem forløbet. Hun er rigtig god til at få løsnet op for tanker og følelser, der i dagligdagen kan være lidt svære at få åbnet op for.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ingelise, og vil nu  – hvor jeg er helt rask, selvfølgelig fortsætte min månedlige behandling hos hende.