Her er hvad nogle af mine søde kunder skriver!

Jeg har behandlet og mødt rigtig mange dejlige mennesker på min klinik, og er utrolig glad for her at kunne dele nogle af deres oplevelser med mig som zoneterapeut og massør.

Jeg har siden januar 2012 gået til kombineret zoneterapi og massage hos Ingelise. Jeg havde nogle voldsomme minegræneanfald, hvor jeg lå fuldstændig brak i 1-2 døgn.
Behandlingen med zoneterapi og massage af ryg, nakke og skuldre har haft en rigtig god virkning på mine gener. Jeg oplever en betydelig ændring i forhold til migræneanfaldene, og har nu kun “almindelig” hovedpine, som vi jo alle kan ha’ ind imellem. Behandlingen har især stor effekt i perioder med meget pres, og jeg ser altid frem til næste behandling, som er hver 4. uge. Det er både behageligt og har en afslappende virkning. Jeg betragter behandlingerne som min form for wellness. Kombinationen af zonebehandling, massage og en god snak, hvis det er det der skal til, er rigtig godt for mig og jeg kan kun anbefale et besøg hos Inge Lise.

Det er mig en stor glæde at anbefale Inge Lise som behandler. Jeg har gennem en årrække nydt godt af hendes kærlige hænder. Professionalisme kombineret med humor og ydmyghed er blandt hendes kvaliteter. Gennem tiden har jeg både snorket, grinet og blevet lettet for indre kvaler og fysiske skavanker fra Stokkebyes briks.

Jeg er en kvinde på 47 år. Jeg startede med ZONETERAPI hos Ingelise Stokkeby, for lidt over 2 år siden. Hun hjalp mig med at løsne op for muskelinfiltrationer i nakke og skuldre, samt at få styr på mine hormon-svingninger i forbindelse med begyndende overgangsalder.

For et år siden fik jeg konstateret brystkræft, og fik fjernet bryst samt lymfer under armen.  I forbindelse med operation, samt kemo og strålebehandling, har ZONETERAPI hjulpet mig til at komme igennem forløbet, på den bedst tænkelige måde.

Jeg fik behandlinger så tæt på kemobehandlinger som muligt, samt 1 uge efter. Dette for at styrke mit immunforsvar, samt at mindske bivirkninger mest muligt.

Ingelise har samtidig været en god sparringspartner, som jeg har kunne drøfte følelser og dele en masse tanker med, igennem forløbet. Hun er rigtig god til at få løsnet op for tanker og følelser, der i dagligdagen kan være lidt svære at få åbnet op for.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ingelise, og vil nu  – hvor jeg er helt rask, selvfølgelig fortsætte min månedlige behandling hos hende.

Her for to måneder siden væltede jeg på cykel og brækkede et ribben i ryggen. Lægen sagde, at der ville være meget stærke smerter i tre-fire måneder, men så tog jeg over til Inge Lise efter 14 dage på piller. Fra første behandling holdt smerterne op, så det var en stor hjælp.

Med Inge Lises hjælp kommer jeg også på wc hver dag, og det gjorde jeg før kun hver tredje-fjerde uge. Det har været sådan, siden jeg var 15 år, og nu er jeg 49.