Stokkebye Zoneterapi - fysiurgisk massage

Massage

Massage giver øget velvære og virker afspændende både fysisk og psykisk. Gennem massage forbedrer man blodcirkulationen. Massage får muskulaturen til at slappe af. Massage stimulerer tillige lymfesystemet, så vævene drænes for affaldsstoffer.

Muskelinfiltrationer og spændingshovedpine er ofte et led i en “ond cirkel”, hvor smerter og ømhed får personen til at spænde yderligere. Derfor er det vigtigt at fremkalde en effektiv afspænding, som kan bryde den onde cirkel, – og her er massage effektiv.

Massage kan bruges som skadesbehandling for personer med led- og muskelproblemer,- f.eks. skuldre- og nakkespændinger, spændingshovedpine, lændeproblemer, tennisalbuer m.m. Sammen med muskulær zoneterapi (som du også modtager her i klinikken) er massage en effektiv behandlingsform.

Massage kan også benyttes mod muskelømhed efter motion og sport.

Massage giver generelt øget velvære.

Her i klinikken vil du modtage en fysiurgisk massage. Uddannelsen har jeg gennemført hos Lasota Terapi Akademi i Fredericia i 2003. Ved eksaminationen deltog en læge, som ligeledes varetog en del af undervisningen.

Massage er en gammel behandlingsform, der har været udført over hele verden i mange år. I Østen har man i mindst 4000 år brugt massage i forskellige variationer. Her i Europa har man gennem de seneste år set en stigende interesse for massage.

Få fysirugisk massage på min klinik, der ligger meget centralt i Odense.

Stokkebye-Zoneterapi_Logo_stor_www