Stokkebye-Zoneterapi-japansk-lifting

Japansk Lifting

Med Japansk Lifting er det  primært ansigtets muskler og væv, der behandles, men Japansk Lifting stimulerer hele kroppen og forbedrer dit generelle velbefindende.

Japansk Lifting virker på én gang opstrammende og afslappende og skaber et velvære, der breder sig til hele kroppen og giver dig en positiv og glad udstråling.


Hvordan foregår Japansk Lifting

Først får du renset huden med gode økologiske produkter. Derefter ligger du med en lermaske, og mens lermasken virker, får du hovedbundsmassage. Når lermasken er taget af igen, arbejder jeg med forskellige massageteknikker i dit ansigt.

Der indgår virkningsfulde og behagelige teknikker, som består af en kombination af japanske massageteknikker og elementer fra akupunktur/zoneterapi. Når massagedelen er afsluttet, får dit ansigt tilført en regenererende ansigtscreme samt en øjencreme.

Japansk Lifting er en ny metode for naturlig ansigtsløftning – uden kirurgi. Teknikken er udviklet i Japan og benytter de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænering i ansigtet.

Få japansk lifting på min klinik, der ligger meget centralt i Odense.

Stokkebye-Zoneterapi_Logo_stor_www