Stokkebye Zoneterapi i Odense

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform som foregår på og omkring fødderne.

Hele kroppen kan findes afspejlet under fødderne. Der findes zoner for kroppens organer, muskler og led. Zoneterapi som behandlingsmetode går ud på, at man ved trykpåvirkninger og massage under fødderne søger at forbedre funktionen et andet sted i kroppen.

En behandling med zoneterapi giver øget blodcirkulation, renser affaldsstoffer ud af kroppen og styrker immunforsvaret. Zoneterapi løsner op for spændinger i muskulaturen, kan lindre kroniske smerter, virker afstressende og kan give fornyet energi.

Zoneterapi er en effektiv behandling, hvis du har spændingshovedpine, har spændinger i lænd, skuldre og nakke, eller du er stresset.

Zoneterapi er en god behandlingsform i forhold til børn med øreproblemer, luftvejsgener samt svækket immunforsvar. En børnebehandling varer ca. ½ time.

Min klinik for zoneterapi ligger meget centralt i Odense.


Muskulær Zoneterapi

Jeg har taget flere efteruddannelseskurser i muskulær zoneterapi. Muskulær zoneterapi er en form for behandling, der er målrettet mod at løsne op for muskulære spændinger og dermed fjerne gener/smerter ibevægeapparatet.

Muskulær Zoneterapi

Muskulær Zoneterapi
www.ditalternativ.com

 

Zoneterapiens Historie

Zoneterapi er et gammelt håndværk, som har været anvendt i Danmark siden 70’erne.

Zoneterapien bredte sig især fra USA via Tyskland (Hanne Marquart) til Danmark. En af de første danskere indenfor zoneterapien var Grethe Schmidt, som oprettede den danske skole “Skolen for Reflexzonearbejde på Foden” i 1972.

Brugen af zoneterapi har de seneste år været jævnt stigende herhjemme, og mange Sundhedsforsikringer har i dag zoneterapi med som behandlingstilbud på linje med kiropraktik og fysioterapi.

Har du lyst til at læse mere om Zoneterapiens historie, kan du læse mere her: Zoneterapeutisk Fagforståelse


Tilskud til Zoneterapi

Såfremt du har en Sundhedsforsikring kan du undersøge, om du har mulighed for at få dækket dine behandlinger med zoneterapi.

Danica Sundhedsforsikring, PenSam og Skandia giver f.eks. alle tilskud til zoneterapi. Afregning for disse sundhedsforsikringer sker gennem Sygeforsikringen Danmark.

Stokkebye-Zoneterapi_Logo_stor_www