Min baggrund

Derfor blev jeg zoneterapeut og massør.

Min interesse for alternative behandlingstilbud startede i 1999, hvor jeg som en stressreaktion udviklede symptomer på leddegigt. Dette fik mig til at opsøge alternative tilbud, herunder zoneterapi. Via litteratur søgte jeg ydermere information omkring bl.a. kost og fik ændret de mest uheldige sider af mine vaner. Jeg var så heldig, at jeg blev rask igen, og jeg startede herefter på uddannelsen til zoneterapeut.

I april 2005 er jeg godkendt som registreret alternativ behandler (RAB).

Siden 1. august 2007 har jeg sideløbende med min klinik arbejdet freelance som zoneterapeut og massør for Sundhedsfirmaet Falck Healthcare, hvor jeg indgår i et tværfagligt behandlerteam.

falck healthcare

Siden efteråret 2014 har jeg haft klinik meget centralt i Odense.

Før jeg startede som selvstændig Zoneterapeut og Massør, har jeg arbejdet mange år som sagsbehandler inden for forskellige områder, – bl.a. på Advokatkontor, Udlejningen i et Boligselskab samt 15 år ved Odense kommune, hvor jeg de seneste 5 år arbejdede med bevilling af tilskud til invalidebiler.

Hvorfor vælge zoneterapi.

Flere og flere danskere benytter alternativ behandling, – ofte som supplement til det etablerede sundhedssystem. Her er zoneterapi og massage blandt de mest anvendte behandlingsformer. Det vil naturligvis være optimalt for brugerne, at der på sigt vil blive bygget bro mellem det etablerede sundhedssystem og de alternative behandlingsformer.

Tilskud.

Siden 1. januar 2009 har Sygeforsikringen Danmark givet tilskud til zoneterapi, når der er tale om en lægelig stillet diagnose. Sundhedsforsikringerne Danica, Skandia og PenSam giver tilskud til zoneterapi. Alle med afregning via Sygeforsikringen Danmark.

I april 2005 er jeg godkendt som registreret alternativ behandler (RAB).


Min uddannelse

Min uddannelse til zoneterapeut har jeg taget i 2001 hos Christian Slot på Zoneterapeut skolen Dit Alternativ i Odense. Jeg har senere taget efteruddannelse hos Christian Slot i Muskulær Zoneterapi.

 

I 2003 har jeg taget uddannelse som fysiurgisk massør på Skolen for Idrætsmassage i Fredericia (nu Lasota Terapi Akademi).

I maj 2008 færdiggjorde jeg efteruddannelse til muskulær zoneterapeut.

I december 2009 afsluttede jeg coachuddannelse fra Kursuscenteret Nordlys i Silkeborg.

Kursusliste

Juni 2001 Zoneterapeut v/Zoneterapeutskolen “Dit Alternativ” v/Christian Slot, Odense C.

Maj 2002 Afsluttet eksamen teoretisk del zoneterapi, som omfatter: anatomi og fysiologi, sygdomslære, kost & vitaminer og mineraler samt psykologi.

Nov. 2002 Grundkursus massage, Nordlys Centret, Silkeborg

Maj 2003 Muskulær Zoneterapi del 1. ved Christian Slot, Zoneterapeutskolen “Dit Alternativ”

Sep. 2003 Erhvervszoneterapeut, som omfatter: massage, muskulær zoneterapi. akupressur og triggerpoint samt psykologi

Dec. 2003 Lægeeksamineret Massør, v/Skolen for idrætsmassage, Fredericia

Nov. 2004 Kursus i sportsskader/muskel-ledsygdomme v. zoneterapeut og sygeplejerske Jeppe Sindal.

April 2005 Godkendt som registreret alternativ behandler (RAB). Nærmere beskrivelse kan læses under RAB.

Dec. 2006 Efteruddannelse zoneterapi: “Rundt om hovedpine og migræne” v/Touchpoint, (Center for alternativ efteruddannelse), v/zoneterapeut Dorthe Krogsgaard og zoneterapeut Peter Lund Frandsen.

Maj 2008 Afsluttet efteruddannelse til Muskulær Zoneterapeut:  Kursus i Muskulær Zoneterapi del 2., Muskler og energiforståelse. ved Christian Slot, Zoneterapeutskolen “Dit Alternativ”. 

Nov. 2008 Opdatering af Muskulær Zoneterapi del 1. ved Christian Slot, Zoneterapeutskolen “Dit Alternativ”

Dec. 2009 Afsluttet coachuddannelse fra Nordlys, Silkeborg.

Okt. 2010 Kursus: “Zoneterapi som komplementær behandlingsform til mennesker med en kræftdiagnose” – Undervisere: Kræftsygeplejerske Annie Rasmussen og Susan Kristiansen

Jan. – Feb. 2012 Kursus i TKM-zoneterapi : Zoneterapi ifølge Traditionel Kinesisk Medicin ved Christian Slot. Opfølgning på Muskulær Zoneterapi.

Nov. 2013 : Mad som behandler: fordøjelsen, – undervist af Mia Damhus og Karen Kaae.

Feb. 2014: Massagekursus vedr. skulderproblemer på Lasota Terapi Akademi, Fredericia.

Efteråret 2014: En ny tids biologi ved Peter Lund Frandsen. En kursusrække om den nye biologi og cellekommunikation.